Tjänster

Skogskonsult

Att förvalta och maximera värdet av din skogsmark kräver noggrann planering och expertis. Vi kombinerar långvarig erfarenhet och omfattande kunskap om nordliga skogsmiljöer för att erbjuda skogsförvaltning av högsta kvalitet. Allt för att du ska kunna fatta välgrundade beslut gällande din skogsmark.

För de som önskar vara aktivt delaktiga i skogsbruket erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för skogsägare. Lär dig grundläggande principer för skogsförvaltning, trädfällning och röjning för att maximera din egen skogsavkastning.

Vår service sträcker sig även till praktiska åtgärder, inklusive röjning och markunderhåll.

Låt oss hjälpa dig

Exempel på tjänster inom skogskonsult

  • Professionell skogsförvaltning: Vi analyserar din skogsmark och utarbetar hållbara och kostnadseffektiva förvaltningsplaner
  • Hållbart skogsbruk: Vi ger dig råd om metoder för skogsodling och avverkning som är skonsamma mot miljön och främjar biologisk mångfald.
  • Utbildning för skogsägare: För de som önskar ta en aktiv roll i skogsbruket erbjuder vi utbildning för skogsägare.
  • Skogsinventering och markanalyser: Vi utför noggranna inventeringar och analyser av din skogsmark för att ge dig en tydlig förståelse av dess potential och möjligheter.
  • Röjning och markunderhåll: Vi hjälper dig med praktiska åtgärder såsom röjning och underhåll av din mark och skog.

Skicka in en förfrågan gällande skogskonsultation via formuläret på denna sida eller direkt till info@meskogskonsult.se. Din förfrågan är inte på något sätt bindande. Ange om du har några specifika önskemål. Vi återkommer till dig med mer information så snart vi kan.

Vare sig du behöver professionell rådgivning, praktisk hjälp med röjning och underhåll eller vill lära dig att självständigt förvalta din skogsmark, är ME Skogskonsult här för att stötta dig i varje steg. Kontakta oss idag för att inleda samarbetet och maximera potentialen för din skog.

Funderingar?

Förfrågan - Skogskonsult

1 + 2 =

ME Skogskonsult

Behöver du hjälp med röjning eller trädfällning?