Tjänster

Trädfällning & Röjning

ME Skogskonsult är din kompletta partner när det gäller trädfällning och röjning, oavsett om du är en privatperson som vill förändra din trädgårdsmiljö eller ett företag med behov av professionell markunderhåll.

Som privatperson kan du genom att använda RUT-avdraget få trädfällning till ett förmånligt pris och skapa den trädgårdsmiljö du alltid har drömt om. Vill du öppna upp för mer solljus, minska skuggan eller skapa en tryggare miljö för dina barn? Vi är redo att förverkliga dina idéer och skapa en utomhusmiljö som passar dina behov och önskemål.

Vi har även kompetensen och utrustningen för att effektivt röja områden av olika storlek. Oavsett om det gäller markförberedelser, siktjusteringar eller röjning av skog för företagets projekt, kan du lita på oss för att leverera professionella och pålitliga resultat.

Låt oss hjälpa dig

Skicka in en förfrågan gällande trädfällning och/eller röjning via formuläret på denna sida eller direkt till info@meskogskonsult.se. Din förfrågan är inte på något sätt bindande. Ange om du har några specifika önskemål. Vi återkommer till dig med mer information så snart vi kan.

Oavsett om du är privatperson eller företagare, låt ME Skogskonsult vara din partner för trädfällning och röjning. Kontakta oss för att diskutera dina projekt och skapa en utomhusmiljö som möter dina specifika behov och önskemål.

Funderingar?

Förfrågan - Trädfällning & röjning

13 + 13 =

ME Skogskonsult

Behöver du hjälp med din skogsmark?